Expira RCA-ul si mereu uiti
Completati campurile obligatorii*
Nume si prenume/companie*

Email*

Telefon

Data*

Trimite un mesaj catre echipa Axasig si o sa fiti anuntat telefonic de catre un operator.
Noutati
Termeni si conditii

Axasig Broker Asigurari este o companie de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor. Activitatea noastra se bazeaza pe reprezentarea intereselor clientilor si partenerilor nostri in situatii precum controlul, administrarea si transferul riscurilor dar si asistenta in negocierea si recuperarea eventualelor daune.

Axasig Broker Asigurari isi desfăsoară activitatea in municipii, orase si comune din judetele Galati, Brăila, Tulcea, Vrancea, Buzău, Vaslui, Iasi, Constanta, Bucuresti si Hunedoara. Pe langă angajatii permanenti lucram cu 500 asistenti de brokeraj cu contract part-time. Pentru că vrem ca serviciile oferite de Axasig Broker Asigurari să vă fie de folos, vă promitem că acestea se vor imbogăti si imbunătăti permanent pentru a vă putea pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie atunci cand doriti să incheiati orice tip de asigurare.

Profesionalismul si increderea sunt factori de o importanta deosebita pentru noi. Companii nationale din industrie si comert, de marimi diferite ne-au acordat increderea lor de mai bine de 6 ani. Acest element este vital pe o piata in care companiile sunt expuse unei concurente acerbe fiind fortate sa-si reduca costurile pe cat de mult posibil. In aceste conditii poate fi dificil sa gasesti si sa alegi o asigurare care sa-ti diminueze riscurile cu care te poti confrunta in orice moment.

Astfel, cea mai buna modalitate prin care se poate evita un astfel de moment este alegerea Axasig Broker Asigurari, un broker independent si deschis la cererile personalizate ale clientilor.

Lucram cu toate casele de asigurari si avem posibilitatea sa oferim intr-o singura oferta produsele mai multor societati, sa negociem tarifele pentru clientii nostri si sa recomandam doar firmele care isi onoreaza obligatiile in ceea ce priveste daunele.

Va putem oferi toate tipurile de acoperire, alegand cea mai buna oferta de pe piata pentru nevoile dumneavoastra prezente si viitoare.

Oferim consultanta cu privire la necesitatile si oportunitatea incheierii unui anumit tip de asigurare, iar in cazul producerii unor evenimente care necesita despagubirea, ne ocupam de consilierea clientilor pentru intocmirea documentelor necesare solutionarii dosarelor de daune.