Expira RCA-ul si mereu uiti
Completati campurile obligatorii*
Nume si prenume/companie*

Email*

Telefon

Data*

Trimite un mesaj catre echipa Axasig si o sa fiti anuntat telefonic de catre un operator.
Noutati
Cum comand?

Pasul 1 — Alege tipul de polita

Alege tipul de asig­u­rare dorit si com­pleteaza ches­tionarul care iti per­mite sa ben­e­fi­ciezi de cea mai buna oferta de pe piata.

Daca nu doresti sa com­pletezi ches­tionarul ne poti con­tacta prin e-mail la adresa asigurari@axasig.ro folosind for­mu­la­rul de Con­tact, sau tele­fonic sunand la nr. 0336 802 903. Ambele apeluri sunt tax­a­bile con­form tar­ifelor nor­male prac­ti­cate de furni­zorii de ser­vicii de telefonie.

Pasul 2 — Alege pre­tul si asiguratorul

Alege oferta de la com­pa­nia de asig­u­rari pe care o preferi si apasa «Trimit comanda ».

Pasul 3 — Com­pleteaza datele si trim­ite foru­mu­la­rul de comanda

Com­pleteaza datele tale de con­tact si te vom suna in cel mai scurt timp pen­tru con­fir­marea comen­zii. Este impor­tant sa com­pletezi datele cat mai exact pen­tru ca aces­tea vor fi inscrise in polita de asig­u­rare. Oricum, in momen­tul in care vom con­firma comanda vom revizui impre­una si infor­mati­ile esentiale.

Pen­tru comen­zile lansate de luni pana vineri in inter­valul 9:00–18:00 vei fi sunat in maxim 30 de minute de la efec­tu­area comenzii.

Pen­tru comen­zile lansate dupa ora 18:00 sau in week­end vei fi con­tact in urma­toarea zi lucra­toare la prima ora.

 

Pasul 4 — Plata primei de asig­u­rare si livrare polita

In func­tie de metoda de plata aleasa, noi livram polita de asig­u­rare astfel:

Plata in numerar
Acest ser­vi­ciu este disponi­bil GRATUIT pentru orasele: Galati, Braila, Barlad, Baia Mare, Oradea; indiferent de valoare politei, in alte localitati livrarea este gratuite pentru polite a caror valoare este mai mare de 149 lei (in cazul in care localitatea/comuna se afla in zona de livrare a firmei de curierat).

Dupa con­fir­marea comen­zii si a datelor inscrise in polita, in maxim 24 h noi iti trim­item polita de asig­u­rare la adresa indi­cata de tine. Prima de asig­u­rare va putea fi achi­tata direct agen­tu­lui care iti va inmana polita de asig­u­rare si oblig­a­to­riu chi­tanta care atesta plata.

Daca preferi, poti veni la sediul nos­tru din Galati str.Siderurgistilor nr.16 bl.D8 ap.63 parter . Te astep­tam cu placere de luni pana vineri, intre orele 8:30–18:30 iar sambata intre orele 9 – 13 .