Expira RCA-ul si mereu uiti
Completati campurile obligatorii*
Nume si prenume/companie*

Email*

Telefon

Data*

Trimite un mesaj catre echipa Axasig si o sa fiti anuntat telefonic de catre un operator.
Noutati
Asigurarea locuintei

De ce avem nevoie de o asigurare obligatorie ?

Frecventa evenimentelor de catastrofa naturale este in crestere alarmanta in ultimii ani. In fiecare an, mii de oameni isi pierd casele si agoniseala de o viata si raman la mila autoritatilor pentru recuperarea prejudiciilor, fara nici o plasa de siguranta, o alternativa pentru viitor.

Asigurarea obligatorie de locuinta ofera o protectie minima de baza in cazul producerii unor inundatii, alunecari de teren sau cutremur. Pentru o prima modica de 10 EUR si respectiv 20 EUR pe an puteti primi o despagubire maxima de 20.000 EUR, bani care pot fi utilizati pentru a repara macar o parte din prejudiciul cauzat.

Asigurarile facultative ofera protectie impotriva acestor evenimente de catastrofa numai pentru sume asigurate care le exced pe cele asigurate obligatoriu! Aflati aici totul despre asigurarile obligatorii de locuinta!

Afla aici cum arata un specimen polita PAD

De ce avem nevoie de o asigurare facultativa ?

Asigurarea obligatorie ofera o protectie minima in cazul producerii riscurilor de catastrofa, recomandandu-se ferm incheierea de asigurari facultative care sa acopere diferenta intre valoarea reala a locuintei dumneavoastra si suma asigurata obligatoriu!

Asigurarile facultative sunt un instrument accesibil tuturor si eficient pentru a ne proteja agoniseala de o viata.

O asigurare facultativa acopera cele mai frecvente riscuri care pun in pericol locuinta si pot afecta si bunurile Dumneavoastra

Incheierea acestei polite este cea mai ieftina modalitate de protejare a casei si bunurilor personale, chiar mai ieftina decat instalarea unui sistem perfectionat de alarma.